TV SLING với các tính năng mới mang đến cho người xem nhiều lựa chọn cá nhân hóa hơn


Theo tin DISH Network Corporation hay prnewswire.com

Các tính năng mới của SLING TV mang đến cho người xem nhiều lựa chọn cá nhân hóa hơn

Các tính năng mới của SLING TV bao gồm: Tỷ số thể thao trực tiếp, Khả năng mua hàng của Apple, Hồ sơ người dùng và Mua nội dung “Một cú nhấp chuột” trong ứng dụng
Trải nghiệm người dùng được nâng cấp để xem chương trình và giải trí yêu thích

ENGLEWOOD, Colorado
Ngày 2 tháng 11 năm 2023

SLING TV hôm nay đã công bố các tính năng mới nâng cao khi xem bao gồm Tỷ số thể thao trực tiếp, Khả năng mua hàng của Apple, Hồ sơ người dùng và Mua nội dung “Một cú nhấp chuột” trong ứng dụng. Các tính năng mới của SLING TV mang đến cho người dùng nhiều quyền lực hơn và kiểm soát những gì họ xem, mang lại trải nghiệm cá nhân hóa và độc đáo hơn dành riêng cho mọi người.

“Ưu tiên hàng đầu của chúng tôi tại SLING là cung cấp cho khách hàng trải nghiệm truyền hình tốt nhất có thể. Chúng tôi muốn giao cho mọi người phụ trách hoạt động giải trí của họ,” Gary Schanman (phó chủ tịch điều hành và chủ tịch nhóm, DISH Video Services) nói. “Điều đó có nghĩa là chúng tôi tìm cách cung cấp các chức năng cải tiến mới giúp nâng cao trải nghiệm xem và cung cấp cho khách hàng nhiều tính năng và menu được cá nhân hóa hơn cho phép họ kiểm soát nội dung họ xem cũng như cách họ xem và tương tác với thông tin có sẵn cho họ trên dịch vụ của chúng tôi. ”

Các tính năng mới:

Tỷ số thể thao trực tiếp: Người xem vẫn có thể truy cập tỷ số theo thời gian thực để giúp họ tìm thấy những trận đấu thú vị nhất để xem nhưng giờ đây họ có thể làm điều đó trên tất cả các giải đấu lớn mà SLING tổ chức, bao gồm Bóng đá và Bóng rổ NCAA, NFL, NBA, NHL và MLB . SLING đã thêm hồ sơ đội, hạt giống và xếp hạng, đồng hồ thi đấu, tỷ số trực tiếp và mạng trận đấu. Nếu người dùng là người đăng ký, họ có thể nhấp vào trò chơi ngay lập tức, những người dùng khác sẽ được đưa đến một trang để thêm nội dung. Tính năng Tỷ số thể thao được tích hợp ngay trên màn hình chính và có thể truy cập ngay bên cạnh trình phát video, nhờ đó người xem có thể nhanh chóng tìm thấy trận đấu hoặc tỷ số họ cần.

Khả năng mua hàng của Apple: Giờ đây, người dùng SLING có thể sử dụng ID Apple của họ để mua SLING, quản lý các giao dịch mua, ghi danh và tiện ích bổ sung trong ứng dụng bằng Apple Pay. Người dùng SLING và Apple có thể thanh toán nhanh chóng bằng 44 loại tiền tệ bằng các phương thức thanh toán được liên kết với ID Apple của họ, truy cập nội dung đã mua của họ trên tất cả các thiết bị mà ứng dụng hỗ trợ và khôi phục giao dịch mua trên thiết bị mới. Nó cũng cho phép khách hàng xem nhanh lịch sử thanh toán và quản lý tất cả các đăng ký hoặc tiện ích bổ sung SLING TV của họ ở một nơi.

Mua nội dung “Một cú nhấp chuột” trong ứng dụng: Người ghi danh trả phí SLING miễn phí và hiện tại có thể đăng ký ngay lập tức nội dung được đề xuất mà họ tìm thấy thông qua tìm kiếm, trang chủ và thậm chí trên nền tảng đối tác. Tính năng này mang lại sự tiện lợi và nhận thức cho người dùng trong việc tìm kiếm và thưởng thức tất cả nội dung tuyệt vời của chúng tôi.

Hồ sơ người dùng trên tất cả các thiết bị: Cho phép người dùng tạo hồ sơ được cá nhân hóa có tất cả các chương trình, phim và bản ghi DVR yêu thích của họ. Tính năng này cho phép tối đa bốn hồ sơ người dùng bổ sung có thể được gắn nhãn và mã hóa màu để dễ dàng phân biệt giữa nhiều người dùng. Các tính năng khác bao gồm nội dung được cá nhân hóa phù hợp hơn trên Màn hình chính của từng cấu hình, khả năng lên lịch, quản lý và xem các bản ghi DVR theo cấu hình, khả năng tiếp tục nơi bạn đã dừng lại với “Tiếp tục xem” dành riêng cho cấu hình và các kênh yêu thích dành riêng cho từng hồ sơ.

SLING Orange và SLING Blue tiếp tục mang lại giá trị vượt trội cho các kênh hàng đầu như A&E, AMC, Bravo, CNN, ESPN, NFL Network, TBS, TLC, TNT, USA, v.v. SLING nổi bật trong việc mang đến cho người tiêu dùng sự linh hoạt trong việc lựa chọn dịch vụ phù hợp với nhu cầu của họ thay vì phải trả một gói tốn kém. SLING Orange và SLING Blue là những giá trị tốt nhất trong truyền hình trực tiếp, cung cấp các mạng hàng đầu và nội dung phổ biến nhất với mức giá chưa từng có là 40 USD một tháng.


New SLING TV Features Give Viewers More Personalized Options

DISH Network Corporation

SLING TV Features Include: Live Sports Scores, Apple Purchase Capability, User Profiles and In-App “One Click” Content Purchase
Upgraded User Experience to Watch Favorite Programming and Entertainment

ENGLEWOOD, Colo., Nov. 2, 2023 /PRNewswire/ — SLING TV today announced its enhanced viewing features that include Live Sports Scores, Apple Purchase Capability, User Profiles and In-App “One Click” Content Purchase, giving users more power and control over what they watch, allowing for a more personalized and unique experience that is individualized for everyone.

“Our top priority at SLING is to provide our customers with the best television experience possible. We want to put people in charge of their entertainment,” said Gary Schanman, executive vice president and group president, DISH Video Services. “That means, we look for ways to deliver new innovative functions that elevate the viewing experience and give customers more personalized features and menus allowing them to control what they watch, and how they watch and interact with the information available to them on our service.”

New Features:

Live Sports Scores: Viewers can still access real-time scores to help them find the most exciting games to watch, but now they can do it across all the major leagues SLING carries, including NCAA Football and Basketball, NFL, NBA, NHL and MLB. SLING has added team records, seeding and ranking, game clock, live scores and the network the game is on. If the user is a subscriber they can immediately click into the game, other users will be sent to a page to add the content. The Sports Scores feature is built right into the home screen and can be accessed right next to the video player, so viewers can quickly find the game or the scores they need.
Apple Purchase Capability: Now SLING users can use their Apple ID to buy SLING, manage purchases, subscriptions and add-ons within the app utilizing Apple Pay. SLING and Apple users can pay quickly in 44 currencies using payment methods associated with their Apple ID, access their purchased content on all devices the app supports and restore purchases on new devices. It also allows customers to quickly view payment history and manage all their SLING TV subscriptions or add-ons in one place.
In-App “One Click” Content Purchase: Free and current SLING paid subscribers can now immediately subscribe to recommended content they find through search, the home page and even on partner platforms. This feature adds convenience and awareness to our users to find and enjoy all of our great content.
User Profiles On All Devices: Enables users to create personalized profiles that have all their favorite shows, movies and DVR recordings. The feature allows for up to four additional user profiles that can be labeled and color-coded to easily differentiate among multiple users. Other features include more relevant personalized content on the Home Screen of each profile, the ability to schedule, manage and watch DVR recordings by profile, the ability to pick up where you left off with profile-specific “Continue Watching” and favorite channels specific to each profile.
SLING Orange and SLING Blue continue to offer unbeatable value for top channels such as A&E, AMC, Bravo, CNN, ESPN, NFL Network, TBS, TLC, TNT, USA and more. SLING stands apart in offering consumers the flexibility to choose the service that fits their needs, rather than settling for a costly bundle. SLING Orange and SLING Blue are the best value in live TV, delivering top networks and the most popular content starting at an unmatched $40-a-month price.

ABOUT SLING TV

SLING TV is an Emmy® Award-winning live streaming TV service that provides more than 800 channels from today’s most popular networks across its general market, Latino and international services. It is available on all major streaming devices, smart televisions, tablets, game consoles, computers and smartphones. SLING TV offers two general market streaming services, SLING Orange and SLING Blue, that collectively feature content from ABC/Disney/ESPN, FOX, NBC, AMC, A&E, AXS, Discovery, Scripps, Turner, Viacom, NBA TV, NFL Network, NHL Network, Pac-12 Networks, GSN, Hallmark, SHOWTIME, STARZ and MGM+. SLING TV offers customers access to free content via Sling Freestream, à la carte channels and services, plus Pay-Per-View events and movies on demand. SLING TV provides a suite of à la carte and add-on Spanish-language services and packages tailored to English-dominant, bilingual and Spanish-dominant U.S. households. SLING TV is the leading U.S. provider of foreign-language programming, with more than 300 channels in over 20 languages. Additionally, SLING TV offers a variety of local channel solutions through the AirTV brand, which provides products and services that simplify the modern over-the-air (OTA) entertainment experience. Visit sling.com and AirTV.net for more information. SLING TV L.L.C. and AirTV L.L.C. are wholly owned subsidiaries of DISH Network Corporation (NASDAQ: DISH).

SOURCE DISH Network Corporationhttps://www.prnewswire.com/news-releases/new-sling-tv-features-give-viewers-more-personalized-options-301976172.html