JTV và Bouquet Box sẽ tặng bó hoa hàng ngày trên các kênh phát sóng JTV trên toàn quốc gia Hoa Kỳ cho đến thứ Sáu ngày 26 tháng 4 năm 2024


Theo tin Jewelry Television hay prnewswire.com

Năm ngày tặng quà: JTV® và Hộp hoa mừng mẹ

Nhà bán lẻ trang sức quốc gia Hoa Kỳ hợp tác với công ty cắm hoa DIY để tặng quà cho Ngày của Mẹ

KNOXVILLE, TN
Ngày 22 tháng 4 năm 2024

JTV® là nhà bán lẻ trang sức quốc gia, mạng truyền hình và nền tảng thương mại điện tử. JTV hôm nay đã công bố mối quan hệ hợp tác mới với Bouquet Box. Bouquet Box là công ty cắm hoa tự làm đầu tiên, để ra mắt những món quà thú vị đúng lúc để tôn vinh những người mẹ và những người mẹ tuyệt vời trong cuộc đời bạn. Tuần này thì khán giả JTV sẽ có cơ hội giành được một tác phẩm sắp xếp Ngày của Mẹ ngoạn mục từ Hộp bó hoa – cung cấp mọi thứ cần thiết để tạo ra một tác phẩm cắm hoa đẳng cấp chuyên nghiệp.

Bouquet Box được thành lập bởi Courtney Sixx và bao gồm một nhóm các chuyên gia về phong cách sống có niềm đam mê với những bông hoa đẹp và các dự án DIY. JTV và Hộp hoa sẽ tặng bó hoa hàng ngày trên các kênh phát sóng JTV trên toàn quốc gia Hoa Kỳ cho đến thứ Sáu, ngày 26 tháng 4 năm 2024 . Những người hy vọng giành được một bó hoa có hoa đẹp và cây xanh rực rỡ nên theo dõi JTV hàng ngày từ 2 giờ chiều. đến nửa đêm ET và tham gia bằng cách gọi tới bộ phận Chăm sóc khách hàng theo số 1-800-619-3000 hoặc truy cập JTV Live trên Facebook. Không cần mua hàng. Để biết các điều khoản chính thức, hãy xem jtv.com/giveawayrules.

“Chúng tôi rất vui mừng được hợp tác với Hộp hoa để mang đến cho những khách hàng JTV trung thành của chúng tôi trải nghiệm quà tặng có một không hai nhằm tôn vinh những người phụ nữ tuyệt vời đã định hình cuộc sống của chúng tôi bằng tình yêu, trí tuệ và sự hỗ trợ không ngừng,”. Chip Smith (Giám đốc Tiếp thị của JTV) nói. “Giống như đồ trang sức, hoa là một cách tuyệt vời để bày tỏ sự đánh giá cao của chúng tôi. Sự hợp tác giữa JTV và Bouquet Box này có ý nghĩa hoàn hảo và chúng tôi rất nóng lòng được xem tất cả những cách sắp xếp đẹp mắt và những khoảnh khắc đặc biệt được chia sẻ.”

Sứ mệnh của Bó hoa là làm cho mọi người có thể tiếp cận và sử dụng được những kiểu cắm hoa tinh xảo. Công ty làm việc với một nhóm trang trại, nhà cung cấp, nhà phân phối và cộng tác viên dịch vụ khách hàng hàng đầu để đảm bảo tạo ra một sản phẩm thực sự đặc biệt.

“Bộ dụng cụ Bouquet Box của chúng tôi, cạnh tranh với các công cụ tùy chỉnh và hệ thống nắp dạng lưới, rất đơn giản, ngay cả những người mới cắm hoa nhất cũng sẽ thấy vui và cảm thấy rất thành công khi thực hiện việc đó,” Courtney Sixx (Người sáng lập và Đồng thiết kế của Hộp hoa) nói. “Ngoài ra, việc tạo ra một trong những sự sắp xếp của chúng tôi là hoạt động hoàn hảo để thực hiện với bạn bè và gia đình, đặc biệt là các bà mẹ có con và mẹ của chính họ. Đó là lý do tại sao chúng tôi rất vui mừng về sự hợp tác này với JTV. Vẻ đẹp của hoa và đồ trang sức làm nên điều đó rất ý nghĩa và đó là cách hoàn hảo để nhắc nhở các bà mẹ rằng họ được yêu thương đến mức nào.”

Để biết thêm thông tin về JTV, hãy truy cập JTV.com và theo dõi @JTV trên Instagram, @jtv trên Facebook, @jewelrytv trên Pinterest, @jewelry trên X và @JTV_jewelrytelevision trên TikTok.


Five Days of Giveaways: JTV® and Bouquet Box Celebrate Mom

National jewelry retailer partners with DIY floral arranging company for Mother’s Day giveaways

KNOXVILLE, Tenn., April 22, 2024 /PRNewswire/ — JTV®, the national jewelry retailer, broadcast network, and e-commerce platform, today announced a new partnership with Bouquet Box, the first ever DIY floral arranging company, to launch exciting giveaways just in time to celebrate the wonderful mothers and mother figures in your life. This week, JTV viewers will have the chance to win a spectacular Mother’s Day arrangement from Bouquet Box – providing everything needed to create a professional-level floral arrangement.

Through Friday, April 26, JTV and Bouquet Box will be giving away bouquets daily on JTV broadcast channels nationwide.
Through Friday, April 26, JTV and Bouquet Box will be giving away bouquets daily on JTV broadcast channels nationwide.
Bouquet Box was founded by Courtney Sixx and is comprised of a team of lifestyle experts with a passion for beautiful flowers and DIY projects. Through Friday, April 26, JTV and Bouquet Box will be giving away bouquets daily on JTV broadcast channels nationwide. Those hoping to win a bouquet with stunning blooms and brilliant greenery should tune into JTV daily from 2 p.m. to midnight ET and enter by calling Customer Care at 1-800-619-3000 or visiting JTV Live on Facebook. No purchase is required. For official terms, see jtv.com/giveawayrules.

“We’re thrilled to partner with Bouquet Box to provide our loyal JTV customers with a one-of-a-kind gift experience to honor the incredible women who have shaped our lives with love, wisdom, and unwavering support,” said Chip Smith, Chief Marketing Officer of JTV. “Like jewelry, flowers are a fantastic way to express our appreciation. This collaboration between JTV and Bouquet Box makes perfect sense, and we can’t wait to see all the beautiful arrangements and special moments shared.”

Bouquet Box’s mission is to make sophisticated floral arrangements accessible and attainable for everyone. The company works with a top-tier group of farms, suppliers, distributors, and customer service associates to ensure a truly exceptional product.

“Our Bouquet Box kits, compete with custom tools and grid lid system, are so simple, even the most novice floral arranger will have fun and feel so accomplished doing it,” said Courtney Sixx, Founder and Co-Designer of Bouquet Box. “Plus, creating one of our arrangements is the perfect activity to do with friends and family, especially moms with their kids and their own moms. That is why we are so excited about this collaboration with JTV. The beauty of flowers and jewelry makes so much sense, and it is the perfect way to remind moms how much they are loved.”

For more information about JTV, visit JTV.com and follow @JTV on Instagram, @jtv on Facebook, @jewelrytv on Pinterest, @jewelry on X, and @JTV_jewelrytelevision on TikTok.

About JTV
JTV® is a leading retailer of jewelry and gemstones in the United States. With a proven 30-year history, JTV leverages an omni-digital strategy designed to elevate the customer experience through holistic, digitally driven touch points, including live TV programming, 24 hours a day, seven days a week to approximately 80 million U.S. and Canadian households, an industry leading mobile optimized e-commerce platform, and a robust and engaging social media presence. As part of its commitment to customer satisfaction and the development and distribution of educational content, the company employs numerous Graduate Gemologists and Accredited Jewelry Professionals. For more information, visit JTV.com and JTV’s social media channels: Facebook, Instagram, YouTube, X, Pinterest TikTok, and LinkedIn.

About Bouquet Box:
Bouquet Box was founded by lifestyle and DIY expert Courtney Sixx and the collections are co-designed with celebrity florist, Mark’s Garden. Each monthly arrangement is inspired by displays from A-list events Mark’s Garden has designed (including the Oscars Governors Ball, the Golden Globes, and celebrity weddings), red carpet and runway fashions and master works of art. The idea of Bouquet Box is simple: Designed by us. Arranged by you. With each order, the exact number of curated flowers for that month’s design is delivered fresh from eco-friendly farm partners, along with complimentary vase, grid lid and professional tools, plus arrangement-specific photo how-to cards, simple for even the novice floral arranger to follow. Designs are available in lush Petite, fuller Classic size or larger Deluxe versions. Bouquet Box can be purchased individually or as subscriptions. Prices start at $79 for the Bouquet Box experience. The brand continues to add floral design products to its line with the development of wedding, baby shower/reveal and roses-only lines coming soon.

SOURCE Jewelry Televisionhttps://www.prnewswire.com/news-releases/five-days-of-giveaways-jtv-and-bouquet-box-celebrate-mom-302122238.html