Displace sản xuất TV không dây thực sự đầu tiên trên thế giới cũng là TV treo tường an toàn nhất thế giới


Theo tin Displace hay prnewswire.com

TV không dây thực sự đầu tiên trên thế giới cũng là TV treo tường an toàn nhất thế giới

Displace là một công ty khởi nghiệp về giải trí tại nhà và là nhà sản xuất TV không dây thực sự đầu tiên trên thế giới không có dây hoặc cổng và chạy bằng pin có thể thay thế nóng — đồng thời cũng là TV treo tường an toàn nhất thế giới.

Displace công bố hệ thống thiết bị hạ cánh tự hạ độc quyền mới và các tính năng công nghệ mới khác để gắn TV không dây của mình lên bất kỳ bề mặt nào một cách dễ dàng và an toàn mà không có nguy cơ làm hỏng tường hoặc TV

CUPERTINO, California
Ngày 6 tháng 10 năm 2023

Displace, một công ty khởi nghiệp giải trí tại nhà nổi tiếng với nhiều cải tiến trong lĩnh vực TV, hôm nay đã công bố các tính năng an toàn khéo léo mới cho TV không dây 100% của mình. TV Displace có thể dễ dàng được cố định trên mọi bề mặt – không cần lắp đặt – bằng cách sử dụng công nghệ chân không vòng lặp hoạt động độc quyền của Displace. Các tính năng an toàn mới bao gồm việc bổ sung các thuật toán cảm biến tường tiên tiến, bốn chất kết dính nhanh chóng để ổn định và hệ thống bánh đáp tự hạ thấp độc quyền, kết hợp để biến Displace trở thành TV treo tường an toàn nhất trên thị trường. Xem bản trình diễn đầy đủ các tính năng an toàn của Displace TV tại đây.

“Việc treo nhiều TV Displace trên tường trong nhà mọi người sẽ mang lại giá trị vượt xa cả giải trí.”

TV Displace giải quyết nhiều vấn đề phổ biến thường liên quan đến TV màn hình phẳng, khó sử dụng, lắp đặt tẻ nhạt, dây điện lộn xộn và sử dụng điều khiển từ xa lỗi thời. TV Displace siêu nhẹ (khoảng 20 lbs.), có thể vận chuyển và có thể kết hợp với nhiều TV Displace để tạo thành bất kỳ TV có kích thước nào. Hệ thống pin có thể thay thế nóng độc quyền cung cấp năng lượng cho TV Displace 55″ 4K. TV Displace chủ yếu được điều khiển bằng chuyển động cử chỉ tay tự nhiên, bên cạnh giao diện cảm ứng và giọng nói, giúp bạn dễ dàng duyệt, phát và điều khiển nội dung bằng tay. Chúng cũng sử dụng công nghệ nhận dạng khuôn mặt và thị giác máy tính, cho phép nội dung Displace TV chuyển đổi liền mạch giữa các phòng khi người dùng di chuyển.

Displace đã tạo ra các công nghệ giúp gắn TV dễ dàng lên mọi bề mặt và phát triển nhiều công nghệ an toàn mới giúp Displace trở thành màn hình TV có thể gắn an toàn nhất trên thị trường. Các tính năng cải tiến mới giải quyết ba thách thức:

Giữ TV không dây trên tường trong thời gian dài nhất, ngay cả khi chưa thay pin và sạc lại. Hệ thống pin bên trong mới được bổ sung của Displace, hệ thống hút chân không được thiết kế lại và các thuật toán vòng lặp hoạt động được cập nhật đảm bảo Displace TV sẽ ở trên tường từ ba đến 10 tháng trở lên, ngay cả khi không cắm bất kỳ pin bên ngoài nào.
Ngăn chặn mọi hư hỏng trên tường (không cần khoan hay đóng đinh) bằng công nghệ chân không vòng lặp hoạt động độc quyền của Displace TV.
Ngăn chặn mọi hư hỏng đối với TV Displace ngay cả khi có những sự cố không lường trước xảy ra như nứt tường, bong tróc sơn, v.v. hoặc khi hệ thống hút chân không vòng lặp hoạt động của Displace nhận thấy nó không thể giữ TV gắn vào tường do hết pin. Hệ thống thiết bị hạ cánh tự hạ độc quyền mới của Displace đảm bảo TV Displace tự động hạ thấp xuống đất một cách nhẹ nhàng để tránh mọi hư hỏng cho TV.

Cách thức hoạt động của các tính năng An toàn Di dời mới.

Các cảm biến trong Displace TV liên tục đo mức pin và áp suất trong hệ thống hút chân không, phân tích bề mặt tường và kiểm tra rò rỉ trên máy bơm chân không. Nếu máy bơm chân không có nguy cơ không duy trì được độ kín hoặc tính toàn vẹn của bức tường bị lung lay, Displace TV sẽ tự động triển khai bốn chất kết dính nhanh để ổn định và khởi động hệ thống thiết bị hạ cánh tự hạ xuống. Chất kết dính hoạt động như các điểm neo khi Displace TV bắt đầu tự hạ xuống một cách nhẹ nhàng trên đường zipline (từ độ cao tới 10 feet) và triển khai lớp bọt có thể tái sử dụng ở phía dưới để bảo vệ màn hình TV. Displace TV cũng kích hoạt cảnh báo tích hợp và đèn nhấp nháy trong khi tự hạ thấp để giữ vật nuôi an toàn và tránh xa khu vực. Mặc dù hoàn toàn là một chiếc vỏ có góc cạnh, nhưng các tính năng an toàn mới mang lại sự yên tâm tối đa cho người tiêu dùng khi họ gắn TV Displace lên tường mà không cần ốc vít và đinh truyền thống.

Các cảm biến cũng liên tục theo dõi thời lượng pin, ngay cả khi Displace TV tắt và tự động tắt các hệ thống bên trong khác nhau tùy theo cách sử dụng để tiết kiệm pin. Một chiếc Displace TV không được sử dụng hoặc hầu như không được sử dụng có thể tồn tại từ ba đến mười tháng, tùy thuộc vào nguồn pin (tối thiểu là ba tháng và tối đa 10 tháng trở lên).

Balaji Krishnan, người sáng lập kiêm Giám đốc điều hành Displace cho biết: “Chúng tôi đã thực hiện hàng trăm giờ thử nghiệm để đảm bảo công nghệ treo tường của chúng tôi là an toàn nhất trên thị trường”. “Tầm nhìn của chúng tôi là giúp mọi người trang bị nhiều TV Displace trên tường trong nhà của họ để TV mang lại giá trị ngoài khả năng giải trí. TV của chúng tôi phải là loại dễ gắn nhất trên tường và an toàn nhất, không cần lo lắng để đạt được điều này. Chúng tôi rất tự hào rằng các tính năng an toàn mới của Displace cung cấp thêm các lớp bảo vệ mà không bị xâm phạm. Mặc dù hầu như không ai cần đến chúng ngoại trừ những trường hợp không lường trước được


The World’s First Truly Wireless TV Is Also the World’s Safest Wall-Mounted TV

Displace is an in-home entertainment startup and maker of the world’s first truly wireless TV with no wires or ports and run by hot-swappable batteries — and also the world’s safest wall-mounted TV.

Displace announces new proprietary self-lowering landing gear system and other novel technology features to easily and safely mount its wireless TV to any surface, with no risk of damage to the wall or the TV

CUPERTINO, Calif., Oct. 6, 2023 /PRNewswire/ — Displace, an in-home entertainment startup already known for numerous innovations in the TV sector, announced new ingenious safety features today for its 100% wireless TV. Displace TVs are easily secured to any surface — with no mounting required — using Displace’s proprietary active-loop vacuum technology. The new safety features include the addition of advanced wall-sensing algorithms, four quick adhesives for stability, and a proprietary self-lowering landing gear system, which combine to make Displace the safest wall-mounted TV on the market. View the full demonstration of the Displace TV safety features here.

“Having multiple Displace TVs on the walls in people’s homes will deliver value beyond entertainment.”

Displace TVs solve many common problems typically associated with flat-screen televisions, which are unwieldy, tedious to mount, cluttered with wires and utilize antiquated remote controls. Displace TVs are super lightweight (around 20 lbs.), transportable and can be combined with multiple Displace TVs to form any sized TV. A proprietary hot-swappable battery system powers the Displace 55″ 4K TVs. Displace TVs are primarily controlled by natural hand gesture movements, in addition to touch and voice interfaces, making it easy to browse, play and control content using hands. They also utilize facial recognition and computer vision technology, enabling Displace TV content to switch seamlessly between rooms when users move.

Displace has created technologies to attach TVs easily to any surface and developed multiple novel safety technologies that make Displace the safest mountable TV screens on the market. The new innovative features address three challenges:

Keep the wireless TV on the wall for the longest time, even when the batteries aren’t swapped out and recharged. Displace’s newly added internal battery system, redesigned vacuum suction system and updated active-loop algorithms ensure the Displace TV will stay on the wall for three to 10 months or more, even without any external batteries plugged in.
Stop any damage to the wall (without drilling or nailing) using Displace TV’s proprietary active-loop vacuum technology.
Prevent any damage to the Displace TV even when unforeseen things happen, such as wall cracks, paint peeling, etc., or when Displace’s active-loop vacuum suction system senses it can no longer keep the TV attached to the wall due to battery drainage. Displace’s new proprietary self-lowering landing gear system ensures the Displace TV automatically lowers itself gently to the ground to prevent any damage to the TV.

How the New Displace Safety Features Work.

Sensors within the Displace TV constantly measure the battery level and pressure in the vacuum suction system, analyze the wall’s surface and check leakage on the vacuum pumps. If the vacuum pumps are in danger of not maintaining a seal or the wall’s integrity falters, the Displace TV automatically deploys four quick adhesives for stability and initiates a self-lowering landing gear system. The adhesives work as anchor points, as the Displace TV begins to lower itself gently on a zipline (from as high as 10 feet) and deploys a reusable foam at the bottom to protect the TV screen. Displace TV also activates a built-in alarm and flashing lights while lowering itself to keep pets safe and away from the area. While absolutely an edge case, the new safety features provide ultimate peace of mind for consumers when they attach a Displace TV to the wall without traditional screws and nails.

The sensors also constantly monitor battery life, even when the Displace TV is off, and automatically shut down different internal systems depending on usage to preserve battery power. An unused or barely used Displace TV can last anywhere from three to ten months, depending upon the battery power (minimum of three months and up to 10 or more months).

“We’ve performed hundreds of hours of tests to ensure our wall-mounting technology is the safest on the market,” said Displace founder and CEO Balaji Krishnan. “Our vision is for people to have multiple Displace TVs on the walls in their homes so the TVs deliver value beyond entertainment. Our TVs must be the easiest to secure on the wall and the safest and worry-free to achieve this. We’re very proud that Displace’s new safety features provide additional layers of protection without being invasive. While almost no one will ever need them except for unforeseen circumstances, Displace TVs offer owners peace of mind.”

Reservations for Displace TV are available on the Displace website with a fully refundable deposit and will begin shipping by the end of mid-Q2 2024.

About Displace

Displace is an in-home entertainment startup and maker of the world’s first truly wireless TV with no wires or ports and run by hot-swappable batteries. Unlike anything else on the market, Displace’s 55″ 4K TVs are super lightweight, transportable and easily secure to any surface using proprietary active-loop vacuum technology, with no mounting required. Snap multiple Displace 55″ 4K TVs together to create any size TV: combine four TVs to create a 110″ TV with 8K resolution or even a massive 220″ TV with 16K resolution. Unlike other TVs, a Displace TV can be controlled primarily with hand gestures to easily browse and play content using proprietary computer vision technology that allows content to be moved seamlessly from room to room.

Founded in 2022, Displace is a privately held company based in Silicon Valley. Follow Displace on Instagram, Facebook, Twitter and LinkedIn, or learn more at Displace.tv.

SOURCE Displacehttps://www.prnewswire.com/news-releases/the-worlds-first-truly-wireless-tv-is-also-the-worlds-safest-wall-mounted-tv-301949240.html