Sling TV mời thêm Người Ghi Danh Phần thưởng Giai đoạn hai Với giải thưởng trị giá 25.000 Đô la Mỹ


Theo tin SLING TV hay prnewswire.com

SLING TV mở rộng phần thưởng

Người Ghi Danh (đăng ký )có cơ hội giành được giải thưởng tiền mặt hàng ngàn đô la
SLING TV thưởng cho bạn vì đã xem TV
ENGLEWOOD, CO
Ngày 5 tháng 3 năm 2024

SLING TV là nhà cung cấp truyền hình trực tuyến giúp khách hàng có thể kiểm soát hoạt động giải trí của mình. SLING TV tự hào thông báo về việc ra mắt giai đoạn hai của Phần thưởng mới được phát hành rất được mong đợi. Bắt đầu từ hôm nay thì chúng tôi sẽ mời thêm những người đăng ký SLING thu thập các bài dự thi và có cơ hội giành chiến thắng. Với giải thưởng trị giá 25.000 USD thì người dùng SLING có thêm lý do để thưởng thức các chương trình truyền hình và bộ phim yêu thích của họ.

“Giai đoạn một của Phần thưởng thành công đến mức chúng tôi sẽ phát triển lớn hơn cho giai đoạn hai,” Gary Schanman (chủ tịch nhóm, DISH Video Services) nói. “Chúng tôi muốn nhiều người đăng ký của mình yêu thích trò chơi này theo cách mà những người khác đã làm. Chúng tôi đang tăng các khoản thanh toán và giải thưởng cũng như mời nhiều người chơi hơn. Chúng tôi muốn đảm bảo rằng khách hàng và người dùng của mình có tiếng nói và giúp thúc đẩy những gì chúng tôi đang làm.” chương trình trông như thế nào.”

SLING là dịch vụ phát trực tuyến linh hoạt nhất trên thị trường. Kể từ khi thành lập vào năm 2015, SLING đã liên tục lắng nghe người dùng và phản hồi của họ để tạo ra trải nghiệm người dùng mang đến cho mọi người sự lựa chọn, tùy chọn và tính linh hoạt. Dựa trên sự thành công của giai đoạn một thì giai đoạn hai của Phần thưởng cho phép tương tác, tương tác và kết nối với khách hàng nhiều hơn. Cho dù người dùng đang say sưa xem loạt phim yêu thích của họ hay cập nhật tin tức mới nhất hay cổ vũ cho đội của họ thì mỗi phút dành cho SLING đưa họ tiến một bước gần hơn đến chiến thắng lớn.

“Hàng ngày, chúng tôi đang tìm cách cải thiện SLING và toàn bộ trải nghiệm của nó cho người đăng ký và người dùng của chúng tôi,” Schanman nói thêm. “Phần thưởng cho phép chúng tôi cho họ thấy SLING thú vị đến mức nào. Chúng tôi cam kết cung cấp cho người đăng ký trải nghiệm phát trực tuyến tuyệt vời nhất và giai đoạn hai của Phần thưởng chỉ là một cách khác để chúng tôi thực hiện lời hứa đó. Chúng tôi chỉ mới bắt đầu, còn có có nhiều kế hoạch hơn cho năm 2024.”

Phần thưởng sẽ có thứ gì đó dành cho tất cả mọi người từ giải thưởng tiền mặt đến các dịch vụ SLING độc quyền. Người ghi danh (đăng ký) có thể kiếm được tới 70 mục mỗi ngày hay tăng cơ hội giành được giải thưởng khi họ sử dụng dịch vụ nhiều hơn. Một người chiến thắng giải thưởng lớn sẽ ra về với 10.000 USD. 20 người sẽ nhận được 500 USD và 125 người sẽ nhận được một tháng xem SLING TV miễn phí.

Những người chiến thắng Phần thưởng Giai đoạn hai sẽ bắt đầu được thông báo vào hoặc khoảng ngày 19 tháng 3 năm 2024.

Để biết thêm thông tin về cách giành chiến thắng và nhận bản sao các quy tắc chính thức, hãy truy cập trang web Phần thưởng. Phần thưởng hiện có sẵn theo lời mời đối với một số khách hàng SLING hiện tại kể từ ngày 5 tháng 3 năm 2024.

Để tìm hiểu thêm về SLING, vui lòng truy cập www.sling.com.


LING TV Expands its Rewards

Subscribers earn the chance to win thousands of dollars in cash prizes
SLING TV rewards you for watching TV
ENGLEWOOD, Colo., March 5, 2024 /PRNewswire/ — SLING TV, the streaming TV provider who puts customers in control of their entertainment, is proud to announce the highly anticipated launch of stage two of its newly released Rewards. Beginning today, we are inviting additional SLING subscribers to collect entries and earn their chance to win. With $25,000 in prizes up for grabs, SLING users have more reasons to indulge in their favorite TV shows and movies.

“Stage one of Rewards was so successful that we’re going bigger for stage two,” said Gary Schanman, group president, DISH Video Services. “We want more of our subscriber base to fall in love with it the way others have. We are increasing the payouts and prizes and inviting more people to play. We want to make sure our customers and users have a voice and help drive what our program looks like.”

SLING is the most flexible streaming service on the market. Since its inception in 2015 SLING has continually listened to its users and their feedback to create a user experience that gives people choice, options and flexibility. Building on the success of stage one, stage two of Rewards allows for more customer interaction, engagement and connection, whether users are binge-watching their favorite series or catching up on the latest news, or cheering on their team, every minute spent on SLING brings them one step closer to winning big.

“Every day we are looking for ways to improve SLING and its entire experience for our subscribers and users,” added Schanman. “Rewards allows us to show them how much fun SLING is. We are committed to providing our subscribers with the ultimate streaming experience, and stage two of Rewards is just another way we are delivering on that promise. We are only getting started, there is so much more planned for 2024.”

From cash prizes to exclusive SLING services, Rewards will have something for everyone. Subscribers can earn up to 70 entries per day, increasing their chances to win the more they use the service. One grand prize winner will walk away with $10,000. 20 people will receive $500 and 125 people will receive a free month of SLING TV.

Stage two Rewards winners will start to be notified on or about March 19, 2024.

For more information on how to win and to get a copy of the official rules visit the Rewards website. Rewards is currently available by invitation to certain existing SLING customers as of March 5, 2024.

To learn more about SLING, please visit www.sling.com.

About SLING TV

SLING TV is an Emmy® Award-winning live streaming TV service that provides more than 700 channels from today’s most popular networks across its general market, Latino and international services. It is available on all major streaming devices, smart televisions, tablets, game consoles, computers and smartphones. SLING TV offers two general market streaming services, SLING Orange and SLING Blue, that collectively feature content from Disney/ESPN, Fox, NBC, AMC, A&E, AXS, Discovery, Scripps, Turner, Viacom, NBA TV, NFL Network, NHL Network, Pac-12 Networks, GSN, Hallmark, SHOWTIME, STARZ and EPIX. SLING TV offers customers access to free content via Sling Freestream, à la carte channels and services, plus Pay-Per-View events and movies on-demand. SLING TV provides a suite of stand-alone and add-on Spanish-language services and packages tailored to English-dominant, bilingual and Spanish-dominant U.S. households. SLING TV is the leading U.S. provider of foreign-language programming, with more than 400 channels in 27 languages. Visit sling.com for more information. SLING TV L.L.C. is an indirect wholly-owned subsidiary of EchoStar Corporation (NASDAQ: SATS).

SOURCE SLING TVhttps://www.prnewswire.com/news-releases/sling-tv-expands-its-rewards-302079283.html