LG Electronics USA Ra Mắt Dòng TV OLED evo 2024


Theo tin LG Electronics hay prnewswire.com


LG BẮT ĐẦU RA MẮT DÒNG TV OLED evo 2024 tại Hoa Kỳ

Đặt hàng trước LG OLED evo G4 và LG OLED evo C4 Series hiện đã có trên LG.com

ENGLEWOOD CLIFFS, N.J.
Ngày 28 tháng 2 năm 2024

LG Electronics USA hôm nay đã công bố giá cả và tính sẵn có của dòng TV OLED evo 2024 trong đó có dòng TV LG OLED evo tiên tiến nhất cho đến nay. LG OLED evo G4 Series và LG OLED evo C4 Series sẽ có sẵn để đặt hàng trước tại LG.com bắt đầu từ hôm nay (dự kiến giao hàng vào cuối tháng 3) với các ưu đãi đặt hàng trước độc quyền và có sẵn sau đó tại các nhà bán lẻ được LG ủy quyền. Các mô hình bổ sung sẽ được công bố sau.

Với hơn một thập kỷ xuất sắc chưa từng có trong lĩnh vực OLED thì TV OLED evo mới nhất của LG nâng cao trải nghiệm xem thông qua chất lượng hình ảnh tự phát sáng, bộ xử lý điều khiển bằng AI mới nhất và nền tảng webOS nâng cấp cung cấp một loạt tính năng thông minh cùng với khả năng truy cập tới thư viện nội dung không ngừng mở rộng với các kênh của LG.

LG OLED evo G4 Series có 5 kích cỡ màn hình (97-, 83-, 77-, 65- & 55 inch). LG OLED evo C4 có 6 kích cỡ màn hình (83-, 77-, 65-, 55-, 48- & 42 inch). Người tiêu dùng đặt hàng trước dòng LG OLED evo qua LG.com đến hết ngày 17 tháng 3 năm 2024 sẽ đủ điều kiện nhận một LG Smart Cam miễn phí,1 hoàn lại 5% phần thưởng thành viên2 và miễn phí lắp đặt giá treo tường hoặc giá đỡ TV.3 LG cũng đang cung cấp Soundbars mới — SG10TY cũng như SC9S (được thiết kế để tương thích với một số TV LG OLED evo chọn lọc) — với mức giảm giá 25% khi đi kèm với một số TV LG OLED evo G4 và C4 chọn lọc.4

Dòng LG OLED evo G4
Được hỗ trợ bởi bộ xử lý AI mới nhất của công ty với hiệu suất AI được cải thiện thì những bổ sung mới này cho dòng OLED mang lại trải nghiệm xem tuyệt vời với chất lượng hình ảnh sống động như thật hơn nữa. Hiện đã có kích thước 97 inch mới, TV LG OLED evo G4 được trang bị bộ xử lý AI α (Alpha) 11 mới, giúp nâng cao chất lượng hình ảnh và âm thanh một cách hiệu quả. Được thiết kế dành riêng cho TV OLED của LG thì bộ xử lý này mang đến hiệu suất đồ họa và tốc độ xử lý được cải thiện so với phiên bản tiền nhiệm, cho phép người dùng tìm và chọn nội dung muốn xem nhanh chóng và không bị lag.

Dòng OLED evo G4 đưa độ sáng lên tầm cao mới. Công nghệ Brightness Booster Max của LG tăng độ sáng tối đa lên tới 150 phần trăm, phóng đại ánh sáng của từng điểm ảnh bằng công nghệ Micro Lense Array.5 Kết quả là chất lượng hình ảnh sáng, độ tương phản cao – ngay cả trong những căn phòng có ánh sáng tốt – giúp mọi chi tiết trở nên lấp lánh .

Dòng LG OLED evo C4
Dòng LG OLED evo C4 cao cấp tốt hơn bao giờ hết. C4 mang đến hình ảnh mượt mà và sống động cho dù bạn xem nội dung gì khi được hỗ trợ bởi Bộ xử lý AI α9 Gen7 thế hệ tiếp theo. C4 phóng to từng pixel riêng lẻ để có chất lượng ánh sáng tỏa sáng với từng chi tiết với ngay cả trong những căn phòng có ánh sáng tốt khi được trang bị công nghệ Tăng cường độ sáng của LG.

LG OLED evo C4 sở hữu thiết kế siêu mỏng được nâng cấp, hòa vào nền với viền bezel gần như vô hình mang đến vẻ ngoài liền mạch. Khi người dùng xem xong hì LG OLED evo C4 có thể hòa vào mọi không gian và hiển thị tranh, ảnh cũng như các nội dung khác.

Trải nghiệm hỗ trợ AI
TV OLED mới nhất của LG được trang bị tính năng nâng cấp AI nâng cấp sử dụng khả năng phân tích hình ảnh chính xác ở cấp độ pixel để làm sắc nét hiệu quả các vật thể và nền có thể bị mờ.6 Tất cả đều được điều khiển bởi khả năng phán đoán sáng suốt của chính AI, mang lại trải nghiệm xem rõ ràng và sống động hơn. Hơn nữa, bộ xử lý AI của LG tinh chỉnh màu sắc một cách khéo léo bằng cách phân tích các sắc thái được sử dụng thường xuyên để truyền tải tốt nhất tâm trạng và các yếu tố cảm xúc mà các nhà làm phim và người sáng tạo nội dung mong muốn. Dynamic Tone Mapping Pro chia hình ảnh thành các khối và tinh chỉnh hình ảnh bằng cách phân tích sự thay đổi độ sáng khi ánh sáng đi vào khung cảnh. Kết quả là nội dung ba chiều sống động.

Bên cạnh việc mang lại chất lượng hình ảnh ấn tượng, các tính năng AI Sound Pro còn mang đến âm thanh phong phú và đầy đủ hơn đồng thời tận dụng âm thanh loa tích hợp của TV để tạo nên môi trường xem hoàn hảo. Công nghệ AI cũng tách biệt giọng hát khỏi nhạc nền một cách hiệu quả để nâng cao độ rõ nét của đoạn hội thoại và nâng cao âm thanh một cách liền mạch như thể nó phát ra một cách tự nhiên từ giữa màn hình.

Sẵn sàng để giải trí
Danh tiếng của LG OLED TV là TV chơi game đỉnh cao được khẳng định nhờ các mẫu mới nhất có nhiều ưu điểm chơi game bao gồm tốc độ làm mới 4K 144Hz ấn tượng7 và các tính năng HDMI 2.1 toàn diện. Những chiếc TV tiên tiến này còn đi kèm với Trình tối ưu hóa trò chơi để cho phép game thủ dễ dàng chuyển đổi giữa các cài đặt trước hiển thị được thiết kế cho các thể loại trò chơi khác nhau, đồng thời hỗ trợ NVIDIA G-SYNC® Tương thích và AMD FreeSync để loại bỏ hiện tượng xé hình và giật hình để mang lại hình ảnh sống động, chân thực nhất trải nghiệm chơi game cuộc sống.

LG nâng cao trải nghiệm giải trí gia đình hơn nữa với khả năng cá nhân hóa linh hoạt và tiện lợi hơn. Bằng cách sử dụng phiên bản mới nhất của nền tảng TV thông minh webOS của LG, người dùng có thể tạo tối đa 10 hồ sơ riêng lẻ để điều chỉnh trải nghiệm. TV thông minh mới nhất của LG thậm chí có thể nhận dạng giọng nói của người dùng dựa trên hồ sơ và đưa ra các đề xuất được cá nhân hóa bằng cách diễn giải các mẫu từ lịch sử sử dụng toàn diện.

Dựa trên hồ sơ cá nhân, người dùng có thể tùy chỉnh Màn hình chính trên nền tảng TV thông minh webOS mới nhất và thiết lập các cài đặt được cá nhân hóa của mình một cách dễ dàng. Điều này cho phép họ truy cập các dịch vụ và nội dung yêu thích một cách dễ dàng cũng như hưởng lợi từ Picture Wizard được cá nhân hóa, một dịch vụ cho phép họ điều chỉnh chất lượng hình ảnh theo ý thích. Giúp trải nghiệm người dùng liền mạch hơn nữa, giao diện thân thiện với người dùng của Màn hình chính cung cấp bản xem trước nội dung được xem gần đây nhất của họ, nghĩa là họ có thể dễ dàng truy cập thông tin về các ứng dụng được sử dụng gần đây và phát video một cách nhanh chóng và dễ dàng.

Với chương trình webOS Re:New,8 LG sẽ cung cấp bản nâng cấp webOS mới nhất cho những người sở hữu LG Smart TV hiện tại để mang đến cho họ trải nghiệm TV cập nhật trong 5 năm tới. Bản nâng cấp này áp dụng cho dòng TV OLED 2022 của công ty, LG OLED Flex và các mẫu QNED Mini LED 8K 2022 (dòng QNED99/95) và trong tương lai, sẽ được mở rộng cho nhiều sản phẩm TV LG hơn trên toàn thế giới, cho phép khách hàng mua những chiếc TV LG này sẽ được hưởng lợi từ trải nghiệm người dùng đặc biệt nhờ nâng cấp webOS liên tục trong 5 năm.

LG cam kết mang lại trải nghiệm người dùng tốt nhất cho mọi người bằng cách nâng cao khả năng truy cập của sản phẩm và tạo điều kiện cho trải nghiệm liền mạch trên nhiều thiết bị. TV thông minh LG 2024 với webOS mới nhất có thể tương tác với các thiết bị nhà thông minh hỗ trợ Matter, tiêu chuẩn chung cho khả năng tương tác IoT của nhà thông minh. TV LG mới nhất cũng hỗ trợ tích hợp Apple AirPlay và Google Chromecast để cải thiện khả năng tương thích với các thiết bị di động, cho phép người dùng dễ dàng truyền nội dung từ thiết bị sang màn hình cực lớn của họ để mở khóa khả năng xem đặc biệt tại nhà.

Để có trải nghiệm giải trí gia đình phong phú với trải nghiệm đắm chìm sâu hơn, TV OLED của LG tiếp tục hỗ trợ khả năng nâng cao hình ảnh và âm thanh của Dolby Vision™ và Dolby Atmos™. CHẾ ĐỘ PHIM MAKER cho phép người dùng xem phim đúng như ý định của đạo diễn ngay tại nhà riêng của mình. TV LG OLED dễ dàng ghép nối với các loa thanh LG chọn lọc thông qua WOWCAST tích hợp, mang lại chất lượng âm thanh vượt trội từ kết nối không dây liền mạch. WOW Orchestra tạo ra âm thanh ba chiều đắm chìm, với các loa tích hợp của TV và một số loa thanh chọn lọc của LG hoạt động hài hòa để mang đến một hệ thống âm thanh thống nhất.

Cam kết làm cho công nghệ trở nên toàn diện hơn và nâng cao trải nghiệm người dùng cho những cá nhân có khả năng đa dạng, TV LG cung cấp nhiều tính năng trợ năng trong phần Trợ năng của Quick Card. Điều này có nghĩa là giờ đây mọi người có thể dễ dàng tìm thấy các tính năng trợ năng trên Màn hình chính, bao gồm các dịch vụ hữu ích được thiết kế để hỗ trợ người khuyết tật. Ngoài ra, các hướng dẫn điều khiển từ xa và dịch vụ chatbot giúp người dùng truy cập các dịch vụ chỉ bằng giọng nói của họ.

Truy cập LG.com để biết thêm thông tin về dòng TV 2024 của LG.LG BEGINS U.S. ROLLOUT OF 2024 OLED evo TV LINEUP

Pre-Order of LG OLED evo G4 and LG OLED evo C4 Series Now Live on LG.com

ENGLEWOOD CLIFFS, N.J., Feb. 28, 2024 /PRNewswire/ — LG Electronics USA today announced pricing and availability of its 2024 OLED evo TV lineup featuring the most advanced range of LG OLED evo TVs to-date. The LG OLED evo G4 Series and LG OLED evo C4 Series will be available for pre-order at LG.com beginning today (shipping expected in late March) featuring exclusive pre-order offers and available later at LG-authorized retailers. Additional models will be announced at a later date.

With over a decade of unparalleled excellence in the OLED domain, LG’s newest OLED evo TVs enhance the viewing experience through self-lit picture quality, the latest AI-driven processor, and an upgraded webOS platform that offers an array of smart features, alongside access to a continually expanding library of content with LG channels.

The LG OLED evo G4 Series features 5 screen sizes (97-, 83-, 77-, 65- & 55-inches). The LG OLED evo C4 features 6 screen sizes (83-, 77-, 65-, 55-, 48- & 42-inches). Consumers that place a pre-order for either LG OLED evo series via LG.com through March 17, 2024, will qualify to receive a free LG Smart Cam,1 5% back in membership rewards2 and free wall mounting or TV stand setup.3 LG is also offering its new Soundbars — the SG10TY as well as the SC9S (designed to be compatible with select LG OLED evo TVs) — at a 25% discount when bundled with select LG OLED evo G4 and C4 TVs.4

2024 LG OLED evo 4K TVs

 

 

G4 Series (OLED evo)

 

 

OLED97G4WUA

97-inch class

$24,999

Available March 2024

 

 

OLED83G4WUA

83-inch class (82.7 inches diagonal)

$6,499

Available March 2024

 

 

OLED77G4WUA

77-inch class (76.7 inches diagonal)

$4,599

Available March 2024

 

 

OLED65G4WUA

65-inch class (64.5 inches diagonal)

$3,399

Available March 2024

 

 

OLED55G4WUA

55-inch class (54.6 inches diagonal)

$2,599

Available March 2024

 

 

 

C4 Series (OLED evo)

 

 

OLED83C4PUA

83-inch class (82.7 inches diagonal)

$5,399

Available March 2024

 

 

OLED77C4PUA

77-inch class (76.7 inches diagonal)

$3,699

Available March 2024

 

 

OLED65C4PUA

65-inch class (64.5 inches diagonal)

$2,699

Available March 2024

 

 

OLED55C4PUA

55-inch class (54.6 inches diagonal)

$1,999

Available March 2024

 

 

OLED48C4PUA

48-inch class (47.5 inches diagonal)

$1,599

Available March 2024

 

 

OLED42C4PUA

42-inch class (42.1 inches diagonal)

$1,499

Available March 2024LG OLED evo G4 Series
Powered by the company’s latest AI processor with improved AI performance, these new additions to the OLED lineup deliver unparalleled viewing experiences with even more vibrant, lifelike picture quality. Now available in a new 97-inch size, LG OLED evo G4 TVs are equipped with the new α (Alpha) 11 AI processor, which effectively enhances picture and audio quality. Designed exclusively for LG OLED TVs, the processor provides an improved graphics performance and processing speed compared to its predecessor, allowing users to find and choose what to watch fast and without lag.

The OLED evo G4 series takes brightness to new heights. LG’s Brightness Booster Max technology increases peak brightness by up to 150 percent, magnifying the glow of each pixel with Micro Lense Array technology.5 The result is luminous, high-contrast picture quality – even in well-lit rooms – that makes every detail gleam.

LG OLED evo C4 Series
The advanced LG OLED evo C4 series is better than ever. Powered by the next generation α9 AI Processor Gen7, the C4 provides a smooth, vivid picture no matter what you watch. Equipped with LG’s Brightness Boosting technology, the C4 magnifies each individual pixel for luminous quality that shines with every detail, even in well-lit rooms.

The LG OLED evo C4 features an upgraded ultra-slim design, blending into the background with an almost invisible bezel for a seamless look. When users are finished watching, the LG OLED evo C4 can blend into any space and display paintings, photos, and other content.

AI-Powered Experience
LG’s newest OLED TVs come with upgraded AI upscaling utilizing precise pixel-level image analysis, to effectively sharpen objects and backgrounds that may appear blurry.6 All driven by the discerning judgment of the AI itself, delivering a clearer and more vibrant viewing experience. Moreover, LG’s AI processors adeptly refine colors by analyzing frequently used shades that best convey the mood and emotional elements intended by filmmakers and content creators. Dynamic Tone Mapping Pro splits pictures into blocks and fine-tunes the image by analyzing variations in brightness where light enters the scene. The result is immersive three-dimensional content.

Besides offering impressive picture quality, the AI Sound Pro features offer richer and fuller audio while leveraging the TV’s built-in speakers’ sound to build the perfect viewing environment. AI technology also effectively separates vocals from soundtrack to enhance the clarity of dialogue, and seamlessly elevates the audio as if it were emanating naturally from the center of its screen.

Ready to Entertain
LG OLED TV’s reputation as the ultimate gaming TV is secure with the latest models featuring several gaming advantages including an impressive 4K 144Hz refresh rate7 and comprehensive HDMI 2.1 features. These advanced TVs also come with Game Optimizer to let gamers easily switch between display presets designed for different gaming genres, and support NVIDIA G-SYNC® Compatible and AMD FreeSync to eliminate immersion-breaking tearing and stuttering for the most dynamic, true-to-life gaming experience.

LG elevates the home entertainment experience even further with versatile personalization and added convenience. By utilizing the latest version of LG’s webOS smart TV platform, users can create up to 10 individual profiles to tailor the experience. LG’s latest smart TVs can even recognize users’ voices based on profiles and offer personalized recommendations by interpreting patterns from comprehensive usage history.

Based on individual profiles, users can customize the Home screen in the latest webOS smart TV platform and set up their personalized settings with minimal effort. This allows them to access their favorite services and content effortlessly and benefit from a personalized Picture Wizard, a service that lets them adjust image quality to their liking. Making the user experience even more seamless, the Home screen’s user-friendly interface provides a preview of their most recently watched content, which means they can easily access information about recently used apps and play videos promptly and effortlessly.

With the webOS Re:New program,8 LG is offering the latest webOS upgrade to existing LG Smart TV owners to give them an up-to-date TV experience for the next five years. This upgrade applies to the company’s 2022 OLED TV lineup, the LG OLED Flex, and 2022 QNED Mini LED 8K models (QNED99/95 series), and in the future, will be extended to more LG TV products worldwide, enabling the customers who purchase these LG TVs to benefit from distinctive user experiences thanks to the continuous five-year webOS upgrade.

LG is committed to delivering the best user experiences to everyone by enhancing the accessibility of its products and facilitating seamless experiences across multiple devices. LG 2024 smart TVs with the latest webOS can interact with smart home devices supporting Matter, the universal standard for smart home IoT interoperability. The newest LG TVs also support Apple AirPlay and Google Chromecast built-in for improved compatibility with mobile devices, allowing users to effortlessly cast content from a device to their ultra-large screen to unlock exceptional viewing at home.

For an enriched home entertainment experience with heightened immersion, LG OLED TVs continue to support the image and audio-enhancing capabilities of Dolby Vision™ and Dolby Atmos™. FILMMAKER MODE allows users to see films just as the director intended right in their own homes. LG OLED TVs effortlessly pair with select LG Soundbars through WOWCAST Built-in, resulting in superior audio quality from seamless wireless connectivity. WOW Orchestra creates three-dimensional audio immersion, with the TV’s built-in speakers and select LG Soundbar working in harmony to present a unified audio system.

Committed to making technology more inclusive and enhance the user experience for individuals with diverse abilities, LG TVs offer a wide range of accessibility features within Quick Card’s Accessibility section. This means that everyone can now effortlessly find accessibility features on the Home screen, including useful services designed to support disabilities. Additionally, remote control tutorials and chatbot services help users access services with just their voice.

Visit LG.com for more information on LG’s lineup of 2024 TVs.

1 Purchase select LG OLED or QNED TV and a Smart Cam in a single transaction on LG.com and receive instant savings equal to the value of the Smart Cam. Available on LG.com February 26 – March 17, 2024. Savings will be reflected in the cart when all offer requirements are met. If any of the qualifying items are removed from the cart or part of the order is cancelled or returned, the promotional savings will be void. Prices and offers are non-redeemable for cash, non-transferable, and may not be combined with any other offer. Availability, prices and terms of offer are subject to change without notice. Quantities are limited.
Eligible TV models: OLED97G4WUA, OLED83G4WUA, OLED77G4WUA, OLED65G4SUB
OLED55G4SUB, OLED83C4PUA, OLED77C4PUA, OLED65C4PUA, OLED55C4PUA
OLED48C4PUA, OLED42C4PUA, 86QNED90TUA, 75QNED90TUA, 65QNED90TUA
98QNED89TUA, 86QNED85TUA, 75QNED85TUA, 65QNED85TUA, 55QNED85TUA
50QNED85TUA
2 Earn 5% back in LG rewards for LG members during the preorder period 2/26/24 through 3/17/24. See terms.
3 Purchase select LG OLED or QNED TV and receive free wall mounting by Handy (up to a $164.99 value) or free TV Stand Setup (up to a $49.99 value). Free wall mounting or free TV Stand Setup savings will be reflected in the cart when all offer requirements are met. If any of the qualifying items are removed from the cart, returned or part of the order is canceled, the promotional savings will be void. Handy wall mounting and service or TV Stand Setup service must be added to the original TV order and is not redeemable separately. Wall mounting by Handy includes installation of TV mounting bracket, mounting of TV, and load testing the hardware. Wall mount not included and must be purchased separately (unless noted for OLED97/83/77 G4WUA series TVs). TV Stand Setup service includes unboxing, package removal, installation of provided TV stand, place on flat surface, TV plug in, connect to one video source. TV stand setup service not offered for OLED97/83/77 G4WUA series TVs. TV Stand Setup does not include uninstallation of existing TV & haul away. Prices and offers are non-redeemable for cash and non-transferable. Available on www.LG.com from February 26, 2024 through March 17, 2024. Availability, prices and terms of offer are subject to change without notice. [Click here for Handy full terms: [LG + Handy].
4 Purchase select LG OLED evo G4 Series TV with a SG10TY Soundbar or LG OLED evo C4 Series TV with a SC9S Soundbar in a single transaction on http://www.LG.com/us between February 26, 2024 and March 17, 2024 and receive 25% off Soundbar purchase price as bundle discount. Soundbar and eligible TV must be purchased in the same order. Savings will be reflected in the cart when all offer requirements are met. If any of the qualifying items are removed from the cart, returned or part of the order is canceled, the promotional savings will be void. Prices and offers are non-redeemable for cash, non-transferable and may not be combined with any other offers/discounts. Availability, prices and terms of offer are subject to change without notice.
Eligible TVs: OLED77G4WUA, OLED65G4SUB, OLED55G4SUB, OLED77C4PUA, OLED65C4PUA, OLED55C4PUA
Eligible Sound Bars: SG10TY, SC9S
5 Based on LG internal testing: 55/65/77/83″ LG OLED evo G4 models with Brightness Booster Max are 150% brighter than the Peak Brightness of OLED B4 models.
6 Image quality of upscaled content will vary based on source resolution.
7 LG OLED M4, G4, and C4 series TVs with screen sizes up to 83-inches support 4K at up to 144Hz.
8 Software update will automatically download. Consumers who disable “auto-update” will receive a pop-up notification to accept or deny software update.

About LG Electronics USA
LG Electronics USA, Inc., based in Englewood Cliffs, N.J., is the North American subsidiary of LG Electronics, Inc., a $68 billion global innovator in technology and manufacturing. In the United States, LG sells a wide range of innovative home appliances, home entertainment products, commercial displays, air conditioning systems and vehicle components. LG is a ten-time ENERGY STAR® Partner of the Year. The company’s commitment to environmental sustainability and its “Life’s Good” marketing theme encompass how LG is dedicated to people’s happiness by exceeding expectations today and tomorrow. www.LG.com.

Media Contacts:

LG Electronics USA

LG Electronics USA

Chris De Maria

Christin Rodriguez

christopher.demaria@lge.com

christin.rodriguez@lge.com

LG-One

LGHEUS@LG-One.com

SOURCE LG Electronics USAhttps://www.prnewswire.com/news-releases/lg-begins-us-rollout-of-2024-oled-evo-tv-lineup-302073859.html